Läpipeluuohje

Resident Evil 1 läpipeluuohje

JILL

Jill ja Barry menevät ruokasaliin. Seuraa Barryä verilammikon luo missä on WOODEN EMBLEM. Voit ottaa sen nyt mutta on järkevämpää ottaa se vasta myöhemmin. Mene ruokasalin toisesta ovesta. Zombie syö S.T.A.R.S.:in jäsentä Kennethiä. Tapettuasi zombin tutki Kenneth 3 kertaa niin saat 2 HANDGUN CLIPiä. Palaa ruokasaliin. Toinen zombie seuraa sinua mutta Barry hoitelee sen. Mene takaisin aulaan etsimään Weskeriä Barryn kanssa. Wesker on kadonnut. Juokse Barryn luokse sinisten pariovien luo. Barry antaa Jillille LOCKPICKin. Ota kirjoituskoneen vieressä olevat INK RIBBONit. Mene sinisistä pariovista.

Työnnä tikapuut patsaan taakse. Patsaan päällä on kartta. Työnnä laatikosto pois oven edestä ja mene punaiseen käytävään. Ammu maassa oleva zombie. Hyllyllä on INK RIBBONeita. Käytä Lockpickiä päästäksesi seuraavaan käytävään. 2 verikoiraa hyppää ikkunoista sisään. Ammu ne. Toisen tyhjän laatikoston takana on CLIP. Työnnä laatikostoa oikealle. Mene seuraavasta ovesta. Ota GREEN HERB, se on lattialla Jillin oikealla puolella. Oikealla olevaan oveen tarvitset avaimen mutta sinulla ei ole sitä vielä. Kylpyhuoneessa ei ole mitään.

FAMILY ROOM - Ota SHOTGUN seinältä.

Kun katto alkaa laskeutua pikku huoneessa juoksentele ympäriinsä ja yritä avata ovea kunnes Barry tulee apuun. Vältät tämän ansan jos löydät Broken Shotgunin kartanosta ja laitat sen Shotgunin paikalle seinälle ennenkuin menet takaisin pikku huoneeseen.

Käytävässä on 2 zombia, varo... Käännä oikealla olevan oven nuppia. Mene kolmannesta ovesta vasemmalla.

GALLERIA - Varo korppeja. Jokaisen maalauksen alla on nappi. Paina nappeja tässä järjestyksessä: Newborn Baby, Infant, Lively Boy, Young Man, Tired Middle-Aged Man, Bold Old Man. Paina ison maalauksen alla olevaa nappia. Saat ensimmäisen CRESTin. Ota STAR CREST ja palaa zombiekäytävään.

Mene gallerian vastapäätä olevaa pimeää käytävää metalliovelle. Mene ovesta ja hoitele koira. Sinulla on yksi Crest joka käy seuraavaan oveen, 3 muuta on jossain kartanossa. Ovi aukeaa vasta kun löydät loput 3. Laita Crest paikalleen ja juokse sitten takaisin sisälle ovelle zombiekäytävässä jonka nuppia käänsit mutta josta et mennyt aiemmin.

Yksi zombie on portaiden alapäässä ja sen takana on GREEN HERB. Pienestä ovesta pääset tallennushuoneeseen. Täällä on ensimmäinen laatikkosi, joten jätä joitain tavaroitasi siihen. Laatikossasi on 2 CLIPiä. Huoneessa on myös kirjoituskone, voit tallentaa pelisi jos haluat. Lattialla on CHEMICAL, ota se mukaasi. Mene takaisin ulos ja ylös portaita.

Täällä on 3 zombia, ammu niistä kaksi. Mene käytävän päässä olevasta ovesta punaiseen käytävään. 2 zombia kaipaa huomiotasi... Mene oikealla olevaan pieneen huoneeseen. BOTANY BOOK on pöydällä. Käännä huoneen toisen oven nuppia. Mene takaisin punaista käytävää pitkin yläkerran aulaan. Barry antaa sinulle ACID ROUNDSeja. Mene ovesta joka on sen oven vieressä josta tulit. Ovi on veressä, Jill kumartuu tutkimaan sitä. Parvekkeella on S.T.A.R.S. Bravo teamin jäsen Forrest Speyer kuolleena. Ota BAZOOKA lattialta, käänny ja juokse takaisin ulos ennenkuin korpit pääsevät kimppuusi. Mene käytävän poikki toisesta ovesta.

Ruokasalin yläkerrassa on 2 zombia. Ammu toinen kaukaa Bazookalla... Työnnä patsas kaiteessa olevan aukon keskelle ja työnnä se sitten alakertaan. Kuulet sen rikkoutuvan. Sinun ei tarvitse vielä mennä alakertaan. Mene kaukana olevasta ovesta. Juokse kaiteen luo joka on porraskuilun vieressä ja varo zombeja. Kaksi ovea on lukossa, yksi tarvitsee jonkin koodinumeron. Mene alas portaita. 3 zombia odottaa sinua. Mene tallennushuoneeseen joka on portaiden alla. Tässä tallennushuoneessa on laatikkosi, kirjoituskone ja INK RIBBONeita sängyllä. Hyllyllä on seerumeita, saatat tarvita niitä myöhemmin... Muista tämän huoneen sijainti!

Vihreässä käytävässä 2 zombia tervehtii sinua, ja kolmas myöhemmin. Mene käytävän päässä olevasta ovesta ja ammu zombiet. Mene kapeaa käytävää pitkin kohti kasvihuonetta. Mene huoneen perällä olevan vesipumpun luokse. Käytä siihen Chemicalia. Kun kasvi on kuollut, juokse sen taakse ja ota ARMOR KEY. Huoneessa on 2 RED & 4 GREEN HERBiä, ota jos voit. Mene ovesta jota et voinut avata aiemmin. Hyllyllä on CLIP ja BROKEN SHOTGUN. Jos sinulla on jo shotgun älä ota broken shotgunia. Käytä lockpickiä pöydän laatikkoon niin saat shotgun SHELLSejä. Mene takaisin vihreään käytävään ja mene tällä kertaa oikealle (etelään).

Olet makuuhuoneessa. Sängyllä on CLIP ja pöydällä KEEPER'S DIARY. Heti kun kosketat päiväkirjaa zombie ryntää kaapista. Tähtää ylös shotgunilla ja päät pois... Tutki kaappi, siellä on SHELLSejä. Mene ulos ovesta ja jatka matkaa käytävää pitkin (älä mene vasemmalle, pääset pieneen huoneeseen missä on tiikeripatsas). Kun menet ovesta olet paikassa mistä löysit ensimmäisen zombien. Mene ruokasaliin ja ota
wooden shield takan yläpuolelta ja Blue Gem pudonneen patsaan jäännöksistä. Mene takaisin tiikeripatsaan luo ja käytä Blue Gemiä niin saat CRESTIN. Mene takaisin käytävään, käänny vasemmalle ja mene punaisista ovista Piano-huoneeseen. Etsi music sheet huoneesta ja soita pianoa niin salaovi avautuu.

Mene salahuoneeseen ja ota gold shield, ovi sulkeutuu. Laita Wooden Shield Gold Shieldin paikalle ja ovi avautuu taas. Vie Gold Shield ruokasaliin ja laita se takan yläpuolelle. Kello siirtyy ja saat avaimen. Käytä näitä kahta avainta avataksesi ovet yläkerrassa kartanon itäsiivessä.

Mene vihreistä pariovista etsimään toinen crest. Pulma on aika helppo (peitä reiät ja paina nappia). Mene vasemmalle. Seuraavan oven takaa löydät Richardin, jättikäärme on hyökännyt hänen kimppuunsa ja hän tarvitsee seerumia. Jillin täytyy löytää seerumi, muistatko vielä sen tärkeän tallennushuoneen? Mene takaisin sinne ja ota seerumi. Kun palaat takaisin Richardin luokse hän kuolee, ennen kuolemaansa hän antaa sinulle radion ja kun tutkit hänen ruumiinsa löydät ammuksia. Ota green herbit ja mene ovesta. Varo, zombie on nurkan takana. Käytävästä josta zombie tuli löydät ammuksia. Kun saat lighterin tule takaisin tähän huoneeseen. Mene ylös portaita.

Kun kävelet huoneessa käärme tulee esille. Käytä automaattitähtäystä (R1) ampuaksesi sen. Kun olet ampunut sitä muutaman kerran se pakenee ja jättää jälkeensä Crestin. Etsi huoneesta ammuksia. Kun lähdet huoneesta pyörryt koska käärme myrkytti sinut. Barry vie sinut seerumihuoneeseen.

Sinulla pitäisi olla nyt 3 Crestiä. Mene kohti vihreää ovea (itäsiipi, ensimmäinen kerros). Mene ulos ovesta. Ulkona on koira. Laita Crestit aukkoihin, ovi avautuu. Sisällä on huone missä on crank (siirrä tikkaita saadaksesi sen), mene ulos. Siellä on kaksi koiraa. Tapettuasi ne mene portista ja käytä crankia. Vesi laskeutuu niin voit mennä toiselle puolelle. Toisella puolella juokse, siellä on käärmeitä. Mene hissillä alas.

Kun astut ulos hissistä kohtaat kaksi koiraa. Mene portista (älä vielä välitä hissistä). Täällä on taas kaksi koiraa. Mene ovesta. Edessäsi on patsas, työnnä se käytävässä olevan aukon päälle. Mene ovesta oikealla puolellasi, olet tallennushuoneessa. Tehtyäsi tarvittavat jutut lähde huoneesta. Mene vastakkaisesta ovesta niin löydät 2 zombia, ammuksia (laatikossa) ja tärkeän Red Bookin. Mene toisesta ovesta niin löydät avaimen ammeesta. Kun menet punaisesta ovesta käytävän päässä, siellä on 2 hämistä, ammuksia ja ink ribbon. Mene ovesta ohi patsaan. Mene ensimmäisestä ovesta jonka näet. Tässä huoneessa on 3 ovea, yhdestä ovesta pääset kemikaalihuoneeseen mutta ovessa on turvalukko (sytytä kaikki valot avataksesi oven). Seuraava ovi on `003` ovi johon sinun täytyy löytää avain myöhemmin. Ja viimeisellä ovella ei ole vielä väliä. Huoneesta löydät mehiläispesän, pesän luona on `002` avain, ota se ja juokse kun mehiläisiä alkaa ilmaantua. Mene ulos ovesta josta tulit ja käänny oikealle niin löydät `002` oven. Avaa ovi ja mene sisään. Sisällä on 2 hyllyä, siirrä vasenta hyllyä taaksepäin ja oikeaa hyllyä sinnepäin missä toinen oli. Tikapuut paljastuvat, varmista että sinulla on mukanasi avain jonka löysit ammeesta ja tyhjä paikka tavaralistassasi ja mene sitten alas tikapuita.

Tikapuiden alapäässä on laatikoita jotka sinun täytyy työntää veteen tehdäksesi sillan. Mene sillan yli ja ovesta.
Älä mene vasemmalle. Mene oikealle ja juokse veden läpi kunnes näet 2 ovea, mene kohti vasenta ovea. Hai on takanasi joten älä hukkaa aikaa. Tässä huoneessa on kytkin joka tyhjentää veden niin hait joutuvat kuivalle maalle. Paina välkkyvää kytkintä niin avaat oven seuraavassa huoneessa. Tässä huoneessa on ammuksia shotguniin ja berettaan ja `003` avain. Mene tämä avain mukanasi takaisin `003`:een ja avaa ovi. Laita Red Book hyllyyn ja mene salaovesta (jos haluat tallentaa laatikossa on ink ribbon).

Myös näin voi käydä: Kun Jill on ampunut kasvin, Barry ilmestyy paikalle. Kun kasvi on kuollut voit tutkia takan niin löydät avaimen, käytä tätä avainta avataksesi lukitut ovet kartanossa. Mene takaisin kartanoon.

Ensimmäinen avattava ovi on harmaan oven vieressä (jossa tapaat ensimmäisen Hunterin, ARGH!). Sisällä on pimeä huone, laita valo päälle ja ota Red Book ja magnumin ammukset.

Sinun tehtäväsi nyt on saada magnum (python) joka on tiikeripatsaan takana. Saadaksesi Pythonin tarvitset Red Gemin. Saadaksesi Red Gemin mene kartanon pääaulaan ja mene sitten yläkertaan ruokasalin parvekkeelle ja tapa Hunterit. Kun menet kauimmaisesta ovesta löydät vielä kaksi Hunteria, voit yrittää väistää ne... Mene ovesta portaiden vieressä niin olet huoneessa jossa on täytettyjä eläimiä. Pöydällä on papereita ja tiskillä ammuksia. Red Gem on piilotettuna tiikerinpäähän muttet näe sitä vielä. Työnnä portaat takan eteen ja sammuta valot, mäet nyt Red Gemin. Ota se ja mene tiikeripatsaalle. Tapaat 3 Hunteria, 2 niistä on helppo väistää mutta sinun täytyy tappaa Hunter joka on tiikeripatsashuoneen ulkopuolella. Laita Red Gem patsaaseen ja ota Python, ja painu tappamaan Huntereita (yksi ammus riittää!)

Seuraava tehtäväsi on löytää Battery rikkonaista hissiä varten. Mene itäiselle portaikolle (varmista että sinulla on Tentacle Plant Key ja 3 tyhjää paikkaa tavaralistassasi). Mene ylös portaita ja tapa Hunterit. Ovi oikealla puolellasi johtaa kahteen huoneeseen. Toisessa on lighter, shotgunin ammuksia ja Red Plant. Toisessa taas on Bazookan ammuksia. Voit käyttää lighteria paljastaaksesi kartan käytävän varrella olevassa huoneessa, mutta et välttämättä tarvitse tätä karttaa. Lähde huoneesta ja mene käytävän varrella olevaan huoneeseen. Mene sisään ja men punaisesta ovesta. Sisällä on Piano, mene sen luo ja tutki sitä. Käärme jota vastaan taistelit aiemmin ilmestyy takasta ja yrittää tappaa sinut. Ammu sitä joko Pythonilla tai Shotgunilla. Taistelun aikana käärme tekee ison reiän lattiaan, tutki se.

Tutkimisen aikana Barry tulee paikalle ja auttaa Jilliä kiipeämään alas. Kun Jill laskeutuu alas köysi tippuu. Barry sanoo että köyden tippuminen oli vahinko. Jos odotat että Barry tiputtaa toisen köyden niin Barry auttaa sinua myöhemmin pelin aikana. Jos et odota Barryä ja jatkat tikapuita alas (hautakiven alla) Barry ilmestyy vasta lopussa jolloin hän kuolee.

Mene tikapuita alas ja varo zombeja. Kulman takana on ammuksia Shotguniin. Mene käytävää pitkin ja ovista. Kuulet kahden zombin syövän jotakin, lähesty niitä hitaasti ja ammu ne lattiaan. Ota vihreät kasvit jos tarvitset niitä. Kun menet seuraavasta ovesta löydät itsesi keittiöstä. Ovi edessäsi johtaa takaisin ensimmäiseen zombiekäytävään, jätä se toistaiseksi huomiotta. Käänny oikealle ja mene hissille (tapa lattialla oleva zombie). Kun lähdet hissistä löydät zombien, tapa se ja käänny oikealle. Mene edessä olevasta ovesta niin löydät shotgunin ammuksia ja Batteryn. Lähde huonessta ja vasemmalla on zombie, tapa se. Jos jatkat tätä käytävää pitkin näet zombien syömässä toista, tapa ne molemmat. Ovi täällä on lukossa joten mene takaisin hissille ja käänny vasemmalle, tapa zombie ja mene sinisistä ovista.

Olet kirjastossa jossa on 2 zombia. Ensimmäinen on helppo tappaa, mutta toinen voi olla vaikeampi. Mene vasemmasta aukosta ja käänny oikealle, ole valmiina sillä zombie on ihan vieressäsi, räjäytä sen pää! Jos tarvitset Ribbonin tai ammuksia, jatka eteenpäin ja työnnä hyllyä vasemmalle niin löydät oven. Mene toisesta ovesta. Etsi kytkin ja työnnä patsasta sinne missä valo palaa. Ota CD-ROM ja lähde huoneesta. Jos haluat lisää magnumin ammuksai löydät niitä laatikostosta. Suuntaa kohti rikkinäistä hissiä (vesiputouksen luona). varmista että sinulla on Crank mukanasi.

Laita Battery reikään ja mene hissillä ylös. Käytä Crankin vesiporttiin ja mene takaisin alas vesiputouksen luo käyttäen uutta hissiä. Voit nyt mennä alas tikapuita, jotka olivat vesiputouksen takanal. Mene ovesta.

Jos odotit että Barry tiputti köyden niin tapaat hänet täällä. Hän kysyy tarvitsetko apua. Jos sanot `Yes` Barry kysyy pitäisikö hänen mennä ensin. Jos sanot `Yes` niin hän menee ensin. Mene vasemmalla olevasta ovesta tavataksesi häney, jos et tee niin niin löydät hänet myöhemmin tikapuiden luota kuolemasta (Barry antaa sinulle silloin kuvan perheestään). Jos sanot `No` kun Barry kysyy tarvitsetko apua niin Barry kuolee pelin lopussa.

Löydät täältä Health Sprayn ja ammuksia Bazookaan. Kun menet toisesta ovesta löydät Enricon. Enrico on loukkaantunut ja puhuu Jillille, mutta ennenkuin hän pystyy paljastamaan kuka petturi on joku ampuu hänet. Löydät Enricolta ammuksia, ota ampujan tiputtama crank ja mene takaisin tikapuita kohti. Paikka on nyt täynnä Huntereita joten ole varovainen. Tikapuiden luona mene käytävää pitkin ja tallenna peli mikäli sinulla on ribbon. Kulman takana on reikä johon voit käyttää crankia, tämä pyöräyttää käytävän niin että voit mennä ovesta.

Mene kiven luo ja juokse takaisin oven luo. Kivi pyörii kovalla vauhdilla sinua kohti. Mene nyt sinne missä kivi oli (tapa Hunter) ja ota Bazookan ammukset. Mene seinän läpi, ohi kiven. Tässä huoneessa on iso myrkyllinen hämis, tapa se ja varo pieniä hämiksiä (lähde huoneesta ja mene takaisin niin ne ovat poissa). Vastapäätä oleva ovi on hämähäkinverkon peitossa joten ota Knife nurkasta ja käytä sitä verkkoon. Mene ovesta ja käänny vasemmalle.

Mene ovesta (varo käärmeitä). Olet nyt tallennushuoneessa, ota ribbon ja tallenna koska vaikeita hetkiä on tulossa... Ota Health Spray, lattialla on Blue Herb, käytä se jos olet myrkytetty. Ennenkuin lähdet tästä huoneesta varmista että sinulla on Reb Book ja crank mukanasi. Lähde huoneesta ja mene kaukana olevasta ovesta. Käänny oikealle ja mene kohti reikää, käytä crankia 3 kertaa kääntääksesi käytävän. Mene kiven luo ja juokse kohti käytävää jonka juuri teit, kun kivi on mennyt ohi mene sinne missä se oli ja ota CD-ROM. Mene nyt takaisin käytävään jonka teit ja mene ovesta. Tämän huoneen pulma on aika helppo (käytä crankia työntääksesi patsaan pois seinän luota). Ota Blue book ja lähde huoneesta. Sinulla pitäisi nyt olla Red ja Blue Book, avaa (check) ne niin paljastat 2 medalia. Mene takaisin ovelle ja käänny vasemmalle hissiä kohti. Hissin yläpäässä käytä medaleja reikiin pyöreän vesialtaan luona ja mene alas portaat ja alhaalla olevat tikapuut.

Olet nyt huoneessa jossa on arkkusi, ota mukaasi 2 CD-ROMia. Huoneen ulkopuolella on 2 zombia. Ota CD-ROM pöydältä (ovea ei voi vielä avata) ja mene alas portaita. Tässä paikassa on paljon uudenlaisia zombeja, ne ovat hitaita mutta jos ne saavat sinut kiinni ne tekevät paljon tuhoa, käytä Shotgunia niihin. Käänny oikealle portaiden alapäässä ja mene ovista. Ensimmäinen ovi vasemmalla puolellasi, huoneessa on vinkkejä siitä miten saada selville salasana. Käytä kahta valoa ratkaistaksesi pulman (toinen valo on piilossa hyllyn takana). Ammuksia on piilossa laatikossa ja nurkassa on herb. Mene takaisin portaiden luokse ja mene suoraan eteenpäin. Mene ovista tietokonehuoneeseen ja loggaudu koneelle nimellä JOHN, salasana on ADA. Sinulle annetaan nyt mahdollisuus avata ovia, käytä salasanaa jonka löysit edellisestä huoneesta (MOLE). Ota Slide Reel lattialta ja mene takaisin ylös portaita aiemmin lukittuna olleelle ovelle. Käytä Slide Reeliä koneeseen niin näet jotain mielenkiintoista. Katso räppänää seinällä löytääksesi kytkimen, käytä sitä löytääksesi avaimen. Mene nyt takaisin alas portaita, käänny oikealle ovista ja mene toisesta ovesta. Olet huoneessa jossa on zombeja, hankkiudu niistä eroon. Ota seinällä oleva file ja käytä sitten CD-ROMia koneeseen joka on nurkassa. Tämä kone avaa yhden kolmesta lukosta ovessa joka on ulkona, tämä ovi johtaa selliin jossa Chris on joten jos haluat parhaan lopun sinun täytyy löytää kaikki koneet. Yksi on Power Room 2:ssa ja kolmas salaisessa huoneessa jonne pääsee vain ilmanvaihtokanavan kautta.

Mene portaisiin ja etsi ovi jossa on punaista. Mene sisään ja käänny vasemmalle ovista. Ratkaise pulma (älä astu kytkimen päälle) ja mene ilmanvaihtokanavaan. Tässä huoneessa on ruumiita, ammuksia Pythoniin ja toinen CD-ROM kone. Lähde huoneesta niin olet taas punaisen oven edessä, mene takaisin ovesta ja mene suoraan eteenpäin. Tapa zombit ja mene ensimmäisestä ovesta jonka näet. Olet tallennushuoneessa. Tallenna pelisi ja ota Bazookan ammukset. Jos sinulla ei ole Ribbonia, saat sellaisen seinän reiästä portaiden luota. Ota Python käyttöön ja varmista että sinulla on viimeinen CD-ROM mukanasi ennenkuin lähdet. Oikealla on hissi mutta siihen pitää saada ensin virtaa, joten mene vastakkaiseen suuntaan. Ole valmiina, kohtaat vaikeita örkkejä. Ne pystyvät kiipeämään kattoon, käytä automaattitähtäystä ja ammu ne alas, niitä on 2 tässä huoneessa. Etsi pääte ja käännä se päälle. Mene ulos toisesta ovesta. Käytä samaa tapaa kuin aiemmin tappaaksesi monsterit ja etsi sitten CD-ROM kone ja käytä CD-ROMia (ovi joka johtaa selliin on nyt avoinna). Mene seuraavasta ovesta, etsi pääte ja käännä se päälle. Voit nyt käyttää hissiä, mutta ennenkuin menet sinne, mene takaisin ovelle jossa on kolme lukkoa ja mene puhumaan Chrisille. Ovea ei voi vielä avata joten mene nyt toimivalle hissille, ennenkuin menet hissille varustaudu Pythonin ammuksilla ja parannusvälineillä. Mene hissille.

Jos odotit Barryn pudottavan köyden ja hän ei kuollut luolissa, hän ilmestyy nyt ja mene hissillä ylös Jillin kanssa.

Jos et odottanut Barryn pudottavan köyttä ja hän ei kuollut luolissa niin hän ilmestyy ja tarjoutuu tulemaan Jillin mukaan. Jill sanoo ok mutta varoittaa Barryä mokaamasta toista kertaa. Tapaat nyt Weskerin, joka on petturi. Hän paljastaa pari ylläriä.

Jos odotit Barryn pudottavan köyden niin Barry tyrmää Weskerin. Menet nyt Tyrant huoneeseen Barryn kanssa. Barry yrittää ampua Tyrantin mutta se tyrmää hänet ja tulee sitten Jilliä kohti.

Jos et odottanut Barryn pudottavan köyden tai jos hän kuoli luolissa menet Tyrant huoneeseen Weskerin kanssa. Wesker päästää Tyrantin vapaaksi ja se tappaa hänet ja tulee sitten Jillin perään.

TYRANT
Paras tapa on juosta ja amupa sitä sitten kaukaa, mutta varo sillä välillä se juoksee sinua kohti. Pythonilla tarvitset vain 3 laukausta.

Jos tulit sisään Barryn kanssa mene takaisin Barryn luo ja puhu hänelle. Ota avain (jos olet käyttänyt kaikki CD-ROMit) ja/tai kytke tietokone menneäksesi ulos. Mene selliin ja pelasta Chris (varo uusia monstereita) ja mene sitten ylös portaita (arkkusi luona). Sinulla on nyt sekä Chris että Barry mukanasi.

Jos tulit sisään Weskerin kanssa mene ja pelasta Chris sellistä. Tikapuiden luona (arkun luona) löydät Barryn, hän antaa sinulle kuvan perheestään ja kuolee sitten. Tämä on huono loppu koska itsetuho jutskaa ei tapahdu. Sinun olisi pitänyt luottaa Barryyn.

Tämä koskee vain loppuja joissa itsetuho tapahtuu:

Ota parannusvälineitä arkusta ja mene ylös tikapuita ja ulos ovesta. Ota Battery ja käytä sitä oveen. Tästä alkaa 3 minuutin laskenta. Sinun kaverisi odottavat kun sinä lähetät merkin odottavalle helikopterille. Ota valoraketit laatikosta ja käytä ne. Helikopteri tulee nyt mutta ei ennenkuin toinen Tyrant hyökkää kimppuusi.

TOINEN TYRANT
Toinen Tyrant on paljon vaikeampi kuin ensimmäinen. Se on nopeampi ja tarvitset Rocket Launcherin tappaaksesi sen. Paras tapa on juoksennella aluksi ympäriinsä koska et voi tappaa sitä vielä. Kun noin 30 sekuntia on jäljellä, helikopteri tiputtaa Rocket Launcherin. Juokse sen luo, ota se ja ota se käyttöön, tähtää ja ammu! Jos osuit Tyrantiin se räjähtää.

LOPPU...

9 kommenttia:

  1. miten nii kolme mä ammuin kolme crhisillä mutei kaatunnut neljällä vasta

    VastaaPoista
  2. molemmilla ammuin kuusi kertaa ja sit vielä shotgunilla pari laukausta ennen kun kaatui.

    VastaaPoista
  3. Milloin tulee chrisin läpipeluuohjeet tänne?

    VastaaPoista
  4. mikä tehooo black tigeriin hyvin

    VastaaPoista
  5. haista bella vittu ku et vastaa

    VastaaPoista
  6. Tyrant ensimmäisellä kerralla on pelin helpoin pomotaisto ammuin pistoolilla niin parikymmentä laukausta riitti ja tyrant otti lukua:D

    VastaaPoista
  7. Ei taida Bella osata pelata RE ykköstä hardilla(Chrissillä), kun ei ole läpipeluuohjeitakaan saanut aikaan...

    VastaaPoista
  8. En ole päässyt ikinä läpi edes Jillillä.

    VastaaPoista
  9. Jos ei ota sieltä sitä wind crestiä heti siltä patsaalta , kun voi ja palaa takaisin myöhemmin niin miten sen voi taas saada? itellä tulee vaa taas että Tiikeri tarvii punase ja sinise silimä jne

    VastaaPoista